Напишіть нам
своє питання

ІІ Фестиваль - конкурс дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «BUGAZ AQUA FEST»

Додано: 2018-08-23

13 червня на території 5-ти зіркового отелю «Black Sea Bugaz» проходив ІІ Фестиваль - конкурс дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «BUGAZ AQUA FEST».
Проект створений організаторами фестивалів “Самоцвіти”, для розширення культурного співробітництва, виявлення нових обдарувань, підтримки реалізації творчих здібностей та гармонійного розвитку особистості, встановлення творчих контактів між колективами, презентації розмаїття культур та традицій народів, що проживають в Україні.
Цього року на фестивалі були представлені учасники з різних куточків України. Вінницю на фестивалі представляли наші талановиті діти. Наш колектив представив дві постановки «Всесвіт» та «Силу». І став лауреатом ІІ премії!
Оцінювало конкурсантів почесне журі: ЯЦЕЛЕНКО Андрій, голова журі. Директор продюсерського центру АндрАрт, засновник молодіжного фестивалю мистецтв "Сергіївські зорі", лауреат міжнародних конкурсів, хореограф-постановник, кандидат педагогічних наук, м.Одеса; ТВОРІЛОВА Юлія, педагог з класичного танцю, contemporary dance та імпровізації, а також композиції танцю в Одеському училищі мистецтв і культури ім. К.Ф.Данькевича; хореограф-постановник сучасного танцю, режисер танц-театру, перформер і танцівниця у театрі “Увімкненні”, м. Одеса; ДОРОНІНА Вікторія, педагог-хореограф, сертифікований тренер з черлідингу, головний хореограф-постановник Місіс Європа 2013, призерка та фіналістка чемпіонатів України з бальних танців, тренер з класичного танцю та сучасної хореографії різних напрямків, керівник і тренер студії спортивного танцю “Maxidance”, м.Одеса; КОПІЙ Наталія, голова фестивалів “Самоцвіти”, член спілки хореографів України, балетмейстер-постановник, м.Львів; МИХАЙЛОВА Вікторія, заслужений діяч естрадного мистецтва, Голова Правління організаторів ГО “Арт-центр “Антре”, м.Львів.
Для нашого колективу, призове місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі – це далеко не перша висока відзнака. Ці особливі дні на фестивалі подарували дітям теплі зустрічі, яскраву шоу-програму і достойну оцінку поважного журі, з приємними призами та дипломами, які вже поповнили колекцію трофеїв наших вихованців.