Напишіть нам
своє питання

Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Samocvity Aqua Fest» у Болгарії

Додано: 2018-08-21

Нещодавно наш колектив приймав участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Samocvity Aqua Fest» у Болгарії, де поряд із багатьма талановитими учасниками, виборов  чотири Перших місця!!! Та Гран Прі від болгарських організаторів Співдружності «Фольклорної формації ФОНТАН» м. Софія. Це значний крок вперед для впевненості і віри в свої сили наших вихованців. Конкурсний виступ на сцені античного амфітеатру VI-VII сторіччя, у місті Несебр, не залишив байдужим жодного учасника. 
Ми усі вдячні організаторам, дружній родині «Самоцвітів», які створили чудовий фестиваль-конкурс, де запалюють нові талановиті зірочки, за можливість разом з іншими колективами долучитися до усієї цікавої та насиченої фестивальної програми. Висловлюємо велике спасибі Голові правління «Арт центр «Антре», Заслуженій діячці естрадного мистецтва України, Вікторії Михайловій, Голові фестивалів «Самоцвіти», Члену спілки хореографів України, Наталії Копій, за високий рівень організації фестивалю-конкурсу, за професійність членів журі, що змогли побачити наш потенціал, окремо спасибі звукооператорам, волонтерам, та всім, причетним до створення цього свята. 
Бажаємо процвітання Вам, професіоналам, людям творчої праці, неординарним особистостям. Нехай у ваших задумах буде мудрість. Будьте завжди першими. Хай Вас супроводжує щаслива зоря удачі, а оточуючі достойно оцінюють Вашу працю.