Напишіть нам
своє питання

Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв "Мамине щастя" 2017

Додано: 2017-03-07

«Мамине щастя» - так називався Всеукраїнський телефестиваль-конкурс, який відбувся напередодні 8 березня у Вінниці.

Організатори телефестивалю – представники Київського телевізійного проекту «Зірка - фест», зібрали сцені Будинку офіцерів, понад тсячу конкурсантів - хореографів, вокалістів, музикантів різних регіонів України. У жанрі «хореографія», між собою змагалися 20 танцювальних колектив, що представили 67 танцювальних номерів.

У першому відділенні, коли своє мистецтво на сцені представляли танцювальні колективи, свої номери на розсуд журі та глядачів представили і наші діти. За результатами конкурсу студія «Альфа-Денс» виборола такі призові місця: композиція «Маки» - ІІІ місце, «Пригоди Пеппі» - ІІІ місце, «Ківтка сакури» - ІІІ місце, «Ковбої» - ІІ місце, «Цвіт папороті» - ІІ місце, «Скринька Пандори» ІІ місце, «Bubble gum» - ІІ місце, «1944» - І місце.

Ввечері на всіх глядачів очікував святковий благодійний концерт за участі відомих зірок української естради. На який, за рішенням журі конкурсу, було відібрано і наш номер «Скриньку Пандори».

Ми вдячні дітям за старанність, та прагнення до перемоги, батькам за підтримку, а нашим хореографам Матвеєвій Ользі, Фоменко Ользі та Заморуєвій Світлані, за величезну працю та майстерну підготовку дітей